NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor de FOKA nieuwsbrief

Foka Rotterdam

Datum: 15 oktober 2010 21:32
Door: Joost
Rubriek: FOKA nieuws

Nergens anders vindt u zo een uitgebreid en bovendien scherp geprijsd assortiment!

Een deskundig advies, een zeer uitgebreid assortiment digitale en analoge camera's, objectieven en accessoires. Nergens anders vindt u zo een uitgebreid assortiment fotografie artikelen als bij Foka. Bovendien zijn alle camera's en accessoires en randapparatuur zeer scherp geprijsd

Al meer dan 80 jaar bieden wij optimale service en een ruime keuze die worden gekoppeld aan een eerlijk en professioneel advies. Op het moment dat u bij ons de winkel binnenstapt 'proeft' u het vakmanschap van Foka.

Of het nu gaat om een eenvoudige compact- of een professionele digitale camera, Foka biedt u altijd de beste prijs waarbij de optimale service en perfecte garantievoorwaarden vanzelfsprekend zijn.

U zult in Nederland niet snel een winkel vinden met zo een uitgebreid assortiment camera's, flitsers, printers, objectieven, tassen, memorycards en statieven. Kortom alles wat met fotografie te maken heeft, vindt u in onze winkel. Overzichtelijk gerangschikt en uiterst scherp geprijsd.

Ons deskundig verkoopteam legt met plezier alle mogelijkheden uit van de camera's of andere apparatuur.
Zo kiest u weloverwogen die camera uit die bij u past.

Zowel de beginnende fotograaf als de gevorderde amateur en semi-professionele fotograaf is bij Foka aan het juiste adres. Vrijwel alle camera's, objectieven en accessoires zijn uit voorraad leverbaar. U kunt op uw gemak alle camera's met elkaar vergelijken. Geen enkel probleem!

Foka heeft overigens regelmatig zeer scherpe aanbiedingen en bijzondere acties. Let op de advertenties in de kranten of bezoek deze internetsite. Of beter nog: kom even langs!

Wist u overigens dat Foka ook een uniek assortiment kijkers heeft?

 Nog geen reacties

Reageren

Naam
 
Commentaar  
 

HOME