NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor de FOKA nieuwsbrief

Kharma lanceert nieuwe luidsprekerkasten , Elegance dB7

Datum: 24 maart 2011 08:34
Door: Shailesh
Rubriek: OVERIG nieuws

Kharma introduceert de nieuwe Elegance dB7. De high-end luidspreker koppelt haar optimale functionaliteit aan de elegante vormgeving. 

Er is veel aandacht geschonken aan het uiterlijk van de speakers. De vorm van de luidsprekerkasten is ontworpen voor een zo goed mogelijke afstraling van het geluid. De Kharma Elegance dB7 is standaard voorzien van luxueuze, donker-aubergine hoogglans lak en diverse subtiele details in verchroomd en zwart gelakt metaal. Uiteraard kunnen kleur en afwerking aan de lifestyle-wens van de koper worden aangepast, zodat de luidspreker moeiteloos in zowel klassieke als moderne interieurs past.

In de Elegance dB7 zitten twee nieuwe 7-inch KCD luidsprekers. Een volledig uit Beryllium vervaardigde tweeter zorgt voor een uiterst gedetailleerde en toch zijdezachte weergave van de hoge tonen. Trillingen van én naar de ondergrond worden gedempt door de volledig nieuw ontworpen voet onder de luidspreker. In hoogte verstelbare kegels zorgen daarbij voor een optimale koppeling met de vloer.

De is per direct leverbaar, en kost per paar €20.000.
Nog geen reacties

Reageren

Naam
 
Commentaar  
 

HOME